Levering

Du er hjertlig velkommen til å ta kontakt med oss eller besøg vår FAQ. Vi er også tilgjengelig på vores sociale medier, og stræber på at svare på din henvendelse innen 24 timer.

De fleste bestillinger vil bli levert innen 1-2 virkedager fra den dagen du mottar bekreftelse fra Posten. Levering til landlige adresser kan gi lengre leveringstid. Vi sender alle bestillinger med Posten / Bring. 

Du vil motta en bekreftelse på e-post når din ordre er sendt. Samme dag vil du også motta et sporingsnummer på e-post. Philippa Studios står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Posten / Bring. 

Alle våre varer er forsikret mot tyveri og utilsiktet skade under transport fra Philippa Studios lageret til leveringsadressen. Når varene dine er levert til den angitte leveringsadressen er de ikke lenger dekket av forsikringen.

Alle smykkebestillinger fra www.philippastudios.no sendes fra Oslo, Norge.

Foreløpig kan det kun sendes til Danmark eller Norge. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du må bruke www.philippastudios.dk dersom du ønsker å bestille til Danmark.

Vi tilbyr alltid fri frakt ved kjøp over 699 kr. For ordre under 699 kr. koster frakt 59 kr.

Alle bestillinger sendes på DDP-basis. Dette betyr at lokale avgifter som toll og importavgifter er inkludert i prisen. Bestillingen din er ikke underlagt noen ekstra kostnader.