Retur

Hvis du angrer på kjøpet, returnerer du dine varer ubrukt og uten skader i originalemballasjen slik at de mottas hos oss senest 14 dager etter mottagelsen.

Vi tilbyr ikke direkte bytter. Hvis man ønsker en annen størrelse eller vare, returner da produktet og bestill den ønskede varen på en ny, separat ordre. Man vil bli kreditert på vanlig måte på det første kjøpet.


Du kan følge denne returneringsguiden:

  1. Kontakt oss for å motta et returetikett. Når du har gjort dette, vil vår team opprette forsendelsen din. 

  2. Skriv ut og legg ved agrerettskjema sammen med returforsendelsen.

  3. Avlever pakken ved ditt nærmeste posthus. Vi vil behandle din returneringssak så raskt som mulig.

Produktet må være rent og ubrukt. Returer som ikke er i 'ny' stand ved retur vil ikke godtas som retur og pakken vil sendes tilbake til kunde på kundens regning. Det er kundens ansvar og passe på at varer er forsvarlig pakket ved en retur. Skader som oppstår på grunn av mangelfull pakking er kundens ansvar. Skader påført av speditør er naturligvis speditørens ansvar. Dersom varen som returneres ikke er i salgbar stand (med hel emballasje) vil vi ta et gebyr tilsvarende varens verdireduksjon.

Vi mottar ikke returpakker som er sendt til et posthus eller med betaling ved levering. Du må derfor sende returen direkte til døren (bedriftslevering anbefales, ettersom du da kan spore pakken din og vil være sikret hos fraktfirmaet hvis pakken skulle forsvinne underveis). Vi tar ikke ansvar for pakker som ikke benytter vår egen returetikett.

Det koster 59 kr å returnere. Returkostnaden trekkes fra det totale refusjonsbeløpet.