FAQ - Ofte Stilte Spørgsmål

Banner Image

På denne siden kan du finne svar på mange av våre mest stilte spørsmål. Fant du ikke det du lurte på? Kontakt oss via. vårt kontaktskjema som du finner nederst på siden

Generelle spørsmål

Philippa Studios kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg hvis du har spørsmål. Vi vil svare deg på norsk eller dansk innen 24 timer, fra mandag til fredag. Svartiden kan være lengre i ferier. Du kan lett kontakte oss ved å følge denne lenken. For å fremskynde prosessen oppgi ordrenummeret ditt hvis du har et.

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du alltid være oppdatert på de nyeste kolleksjonene, stilinspirasjon og mye annet fra Philippa Studios. Du er også velkommen til å følge oss på Instagram og Facebook for daglige oppdateringer på @philippa_studios.

Du kan handle våre smykker hos utvalgte forhandlere:

  • Aandahls Kristiansund - Arnulf øverlands gate 2-8, 6509 Kristiansund
  • Anni & Co - Furusethgata 5, 2050 Jessheim
  • Carat Gullsmed Fosnavåg - Holmsildgata 4, 6090 Fosnavåg
  • Diamanthuset Amfi Vågsbygd - Kirsten Flagstadsvei 32, 4621 Kristiansand
  • Diamanthuset Markens - Markensgaten 29, 4611 Kristiansand
  • Diamanthuset Sørlandssenteret - Barstølveien 35, 4636 Kristiansand
  • Farmor Ingvarda - Ålesund Storsenter, Grimmergata 1, 6002 Ålesund
  • Follestad Bogstadveien - Kommer snart - Bogstadveien 10, 0355 Oslo
  • Follestad Paleet - Karl Johans gt. 39, 0162 Oslo
  • Follestad Sandvika - Sandvika Storsenter, Sandviksveien 184, 1337 Sandvika
  • Gullsmed Danielsen - Store Elvegate 23B, 4514 Mandal
  • Hvit Tråd Gjøvik - Jernbanesvingen 6, 2821 Gjøvik
  • Hvit Tråd Hamar - Vangsvegen 62, 2317 Hamar
  • Hvit Tråd Lillehammer - Strandtorget, Strandpromenaden 85, 2609 Lillehammer
  • Illums Bolighus Glasmagasinet - Stortorvet 9, 0155 Oslo
  • Illums Bolighus Sandvika - Åpner i Mai - Sandvika Storsenter, Sandviksveien 184, 1337 Sandvika
  • Illums Bolighus Stavanger - Kirkegata 2, 4006 Stavanger
  • Illums Bolighus Vikaterassen - Haakon VIIs gate 10, 0161 Oslo
  • Image Kristiansand - Markens gate 10, 4611 Kristiansand
  • Io Donna Boutique - Myren 10, 3570 Ål
  • Komma - Kirkealleen 1, 3470 Slemmestad
  • Livslyst - Parkvegen 13, 6856 Sogndal
  • Mia Bao - Storgata 24, 6413 Molde
  • Mitt Skattekammer - Enromveien 2, 7026 Trondheim
  • Mondi - Øvre Langgate 57-59, 3110 Tønsberg
  • Monsen Ur & Smykker - Jernebanegata 18, 8622 Mo i Rana
  • Rosenquist - Niels Carlsens gate 4, 1440 Drøbak
  • Simply Fashion - Tastatunet 1, 4027 Stavanger
  • Simply Fashion - Madlakrossen 7, 4042 Hafrsfjord


    Våre nettbutikk er døgnåpen, så du kan alltid legge inn en bestilling når det passer deg.

Frakt og levering

Hos Philippa Studios Norge får du gratis frakt fra 699 kr. Under 699 kr koster frakten 59 kr.

Alle bestillinger vil bli levert innen 1-2 virkedager fra den dagen du mottar fraktbekreftelsen. Levering til landlige adresser kan gi lengre leveringstid. Vi sender alle bestillinger med vår samarbeidspartner, Posten / Bring.

Alle smykkebestillinger fra www.philippastudios.no sendes fra hjertet af Oslo, Norge.

Foreløpig kan det kun sendes til Norge.

Du vil motta en e-post med sporingsnummer når din pakke har blitt levert til Posten. Philippa Studios står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos vår transportør.

Alle bestillinger sendes på DDP-basis. Dette betyr at lokale avgifter som toll er inkludert i prisen. Bestillingen din er ikke underlagt noen ekstra kostnader.

Alle pakker er forsikret mot tyveri og utilsiktet skade under transport fra Philippa Studios lageret til leveringsadressen. Når varene dine er levert til den angitte leveringsadressen er de ikke lenger dekket av denne forsikringen.

Online bestillinger

Etter å ha lagt inn en bestilling vil du motta en bekreftelse på e-post til den registrerte e-postadressen. Hvis du ikke mottar en ordrebekreftelse 24 timer etter at du har lagt inn en bestilling, vennligst sjekk søppel-mappen din eller kontakt oss.

En ordre kan ikke endres etter at den er pakket eller sendt. Hvis du ombestemmer deg om noe, vennligst kontakt oss så snart som mulig så skal vi prøve å hjelpe deg. Henvis alltid til ditt ordrenummer når du kontakter oss.

Hvis du ombestemmer deg angående en bestilling, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Bestillingen kan ikke kanselleres hvis den er pakket eller sendt. Hvis du har bedt om en kansellering etter at bestillingen er sendt, må du returnere den for bytte eller refusjon.

Vennligst kontakt oss og gi oss ordrenummer og korrekt adresse. Så lenge bestillingen ikke er pakket eller sendt, kan vi endre adressen for deg.

Du kan ikke legge til varer i en ordre når den først er plassert.

Hvis du ikke har mottatt bestillingen innen leveringstiden som vi har spesifisert, vennligst kontakt oss. Da skal vi hjelpe deg med å finne pakken. Du kan også alltid følge pakken din ved å bruke sporings-lenken du mottok fra Posten da pakken ble registret i deres system.

Hvis du har mottatt feil eller ufullstendig produkt, vennligst kontakt oss slik at vi kan rette feilen.

Du kan betale med Klarna, Vipps, Mastercard, Visa, Apple Pay eller Google Pay.

Retur og bytte

Hvis du ombestemmer deg om en vare, kan du returnere den innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen. Hvis du ønsker å returnere bestillingen din i løpet av denne perioden, vennligst les hvordan du sender din ordre i retur her.

Når du har sendt returen tilbake til oss, tar det vanligvis ca 5-7 virkedager før varen leveres på vårt lager. Vi vil behandle returen så raskt som mulig etter at den har ankommet. I travle perioder, kan det ta lengre tid å behandle returene. Hvis du ikke har mottatt en returbekreftelse innen 14 dager etter at du har sendt returen, vennligst kontakt oss.

Hvis du mottar et skadet produkt, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Legg gjenstanden tilbake i Philippa Studios smykkeskrinet for å unngå ekstra riper eller skader. Referer alltid til ditt ordrenummer, og send oss bilder av skaden.

Du kan alltid returnere alle produkter innen 14 dager etter levering. Vi krever navnet på personen som kjøpte gaven og ordrenummeret. Varen må være i sin originale stand.

Philippa Studios tilbyr ikke gratis retur. Hvis du er usikker på størrelsen eller varen du ønsker å kjøpe, kan du alltid kontakte oss.

Tilbakebetalingen vil bli utstedt etter mottak av den returnerte varen og etter at den har blitt inspisert for tegn på slitasje. Når vi har behandlet returen, vil du motta en returbekreftelse på e-post. Tilbakebetalingen gjøres med samme betalingsmetode som ble brukt ved kjøpet. Normalt tar det mellom 3-7 virkedager før refusjonen er fullført.

Når returen din er behandlet, vil du automatisk motta en oppdatert Betal senere-saldo fra Klarna. Dette vil inkludere eventuelle instruksjoner om hvordan du utfører betalingen hvis du har en gjenværende saldo. Hvis du har andre spørsmål vennligst kontakt Klarna direkte.

Produktinformasjon

Hvis smykkene dine har blitt mørke mellom leddene, eller ikke lenger skinner, vil dette oftest være på grunn av vanlig smuss eller olje fra huden din, eller make up som heldigvis kan fjernes. For å rengjøre smykket kan du forsiktig vaske det med litt parfymefritt oppvaskmiddel og lunkent vann for å løse opp smuss mellom leddene. Polér deretter overflaten forsiktig med en våt klut eller fingrene dine. Til slutt er det viktig at såpen vaskes grundig av og at smykket er helt tørt før det tas på igjen. Det er viktig at du ikke bruker papir da det kan ripe opp smykkene dine.

Start først med å fukte en myk klut med lunkent vann. Det er veldig viktig at du ikke bruker såpe, da perlene er sarte og ikke tåler såpe. Polér deretter overflaten forsiktig med en våt klut. Til slutt tørkes perlesmykket tørt med en ren klut.

Alle våre smykker hos Philippa Studios er nikkelfrie. Du trenger ikke bekymre deg for nikkelallergi når du handler hos oss. Alle våre smykker er laget av 925 sterling sølv eller 18 karat forgylt 925 sterling sølv. Du kan lese mer om hvilke edle metaller smykkene våre består av under Smykkepleie.

Vennligst sjekk ut vår størrelsesguide.

For generelle retningslinjer for hvordan du tar vare på dine Philippa Studios smykker, se våresmykkepleie instruksjoner.

Vi gjør dessverre ikke skreddersydde graveringer. Vi anbefaler å besøke en lokal gullsmed for å sikre et godt resultat.