En bryllupsgave er en viktig gave for mange. Den er helt spesiell da den markerer et nytt kapittel i livet og alltid vil forbindes med starten på noe nytt mellom to mennesker. Vi har samlet et utvalg av smykker vi mener kan passe fint som en bryllupsgave til din venninne, søster, datter eller mor.

Å finne den personlige bryllupsgaven som faller i smak hos bruden kan være vanskelig. Vi i Philippa Studios har derfor samlet en rekke halskjeder, ringer, armbånd og øredobber som alle bærer et tidløst og klassisk design slik at det aldri går av moten. Gi bruden en gave som blir brukt i lang tid og samler med seg minner opp gjennom årene. Et nydelig, klassisk halskjede eller et par stilrene øredobber faller fort i smak og vil fortsette å øke i sentimental verdi etter hvert som tiden går. 

Du tenker kanskje at det er unaturlig å gi en ring i bryllupsgave? Selv om bryllupet tilfører en helt spesiell ring til samlingen, utelukker ikke det behovet for matchende ringer som komplimenterer og fremhever gifteringen. Hos Philippa Studios finner du både enkle, stilrene ringer som står i stil til den klassiske gifteringen eller større statement-ringer som gir en tøffere look uten å trekke oppmerksomheten bort fra gifteringen.