Philippa Studios tilbyr et bredt smykkesortiment med øredobber, ringer, armbånd, halskjeder, charms og ankelkjeder til enhver anledning. Et stilig smykke kan være en viktig detalj for å fullføre det perfekte antrekket, uansett om du skal pynte deg til fest eller rett og slett vil føle deg litt fresh i hverdagen. Et elegant armbånd eller et klassisk smykke kan piffe opp et ellers ensformig antrekk, og gjøre deg til midtpunktet på enhver anledning.

Bruk smykkene til å komplementere din unike stil, og utrykk deg slik du selv ønsker! Vi i Philippa Studios elsker å kombinere smykker slik at du får en miks som passer perfekt til deg! Våre smykker kommer i mange ulike variasjoner når det kommer til både utforming, detaljer, farger og mønstre. Dette åpner opp for uendelig av muligheter til å variere avhengig av stilen, anledningen eller humøret du er i. Når du skal mikse og matche smykker kan du starte med å tenke over hvilke farger, former, perler eller stener som du synes passer fint sammen. Husk at det ikke finnes noen fasit! Prøv deg frem med ulike lengder og størrelser til du får den kombinasjonen du liker best. Finn den unike sammensetningen som utrykker akkurat deg og din personlige look!

Philippa Studios har stort utvalg av smykker i både gull og sølv som passer perfekt til å matches med hverandre, men også andre smykker. Finn frem gamle halskjeder, ringer og øredobber og gi dem et nytt liv i kombinasjon med de klassiske og tidløse smykker fra Philippa Studios. Vår smykkekolleksjon varierer mellom tynne og tykke ringer, smykker i ulike strukturer og øredobber med detaljer som fargede stener og perler, som åpner opp for muligheten til uendelige kombinasjoner.